Hos Catti

Sitter hos Catti nu, har inte vaknat för så länge sen. Sov över här inatt för det var så kallt i natt så jag ides inte börja köra hem, man orkar ju inte försöka orska lunginflamation heller. man får väl se om när man far hem idag, ska nog mesttroligt vara med Catti hela dagen.....ojojoj vad vi ska ha kul :)

Inatt kollade vi på bröllopsfotografen, eller inte för att vi han se så mkt innan vi somnade..haha, så vi kollade den färdigt nu på morgonen. Jag har typ set trailen till den skit många gånger, men jag trodde inte att den skulle vara så som den var. Den var ganska bra men inte så att jag skulle vela kolla den en gång till.

Snart ska vi väl kanske fara ut, är typ skit sugen på en Red Bull.....hihi :)

"Ingen rubrik"

det har varit en ganska så seg dag, har bara haft en lektion som jag har suttit och mätt vinklar på, nåja nu är man iaf klar med mätövningarna...skönt. nu har jag börjat med att lära mig och gängorna i skuvar, tydligen så ska man oxå kunna det. Längtar bara tills den här terminen har gått så jag får börja om ettan på ett ett nytt program.
jag har ju först gått HP men det har jag ju hoppat av så nu går jag IV, ganska enkelt har inte så mycket lektioner, men det blir lite segt ibland. nästa år börjara jag ju IP, hoppas bara att det kommer att kännas lika kul som jag förväntar mig att det ska bli.

nu är det bara och vänta på bussen som går om ca 2 och en halv timme....nåja det är ett tag så man hinner nog plugga lite :)

sjuk

Har legat i 40 graders feber i 5 dagar så jag har inte direkt orkat blogga, men nu är jag så gott som frisk lite hosta kvar men med det ska jag nog orka skriva :)
Det är ju så typiskt att man ska lyckas bli sjuk när det är lov och bli frisk till skolan. 

nåja det blev inte så mkt å skriva men nu vet ni att jag lever iaf :) 

slalombacken

Skippade jobbet idag och for till slalombacken ist...mycket skönare. det är så härligt när solen börjat lysa, så jag hoppas att jag har fått lite färg och inte bara fräknar :)
Det var skit kul att åka pulka ner för backen (har inge slalomskidor), jag och amanda åkte högst uppifrån och jag tror nog att det gick minst 80 km/h det kändes då som det, men kul var det vi skarattade och skrek som galningar :D

Imon blir det å jobba som vanligt.

påslov?

vilket påsklov.... steg upp kl 07:00 imorse och var väldigt trött efter att bara ha sovit ca. 1½ timma inatt :/ så nu sitter jag i keros och ska snart gå på lunchrast. Hittills har jag inte gjort mer än att ränsa lite skinn och städat men det blir väl mer efter lunch.
Det kommer nog att finnas jobb hela veckan för mig skulle jag tro :) 

Ska ta en promenad efter middagen, har bestämt att jag ska börja promenera varje dag så att man börjar känna sig piggare, ocg orkar mer. Jag har varit så trött på senaste tiden så det är nog bäst för mig att komma ut och röra på mig lite :)

ne nu ska jag fara och äta lite makaroner och köttbullar....mums vad gott :)

Söndag

Igår var man till kassakojan med gänget, ganska kul ändå. Nu är jag så mör i hela kroppen efter att jag har försökt att hoppa lite med ET:n men det gick inte så bra :) 

egentligen skulle jag behöva börja plugga lite så att jag kommer ikapp med skolarbeterna, men det är ju den där årken och lusten som stoppar en tyvärr.... men jag ska nog ta meg i nackskinnet och göra färdigt data uppg., svenska arbetena, matten o.s.v.......nååå, jag tror nog att jag tar  ett i taget annars går nog allt åt skogen skulle jag tro.

Längtar till sommaren :D   

RSS 2.0