Första skoldagen

Ganska kul å vara tebax i skolan, det rä ju lite nytt när man går ett annat program nu :)
Ni kan inte gissa hur många skåp jag får ha.. 4 stycken... haha tog bara två, tror inte att jag får nån användnigh för nå fler :)
 nåja nu ska jag å kolla om rektorn är ledig så jag kan kolla upp hur jag ska gör med chemat.

hade så bar :)

Äventyr, skola

Ni kan inte gissa hur kul det var igår, eller till en början iaf, det började med att lea sa att hon kan ske skulle ta en tur med hästen och när hion sa det så kom jag ihåg att hon en gång hade frågat mig om jag ville komma med henne och hämta hästkärran från bärget. Så jag föreslog henne att vi skulle gör det och vi gjorde det. Först red vi bådatvå på niko över bärget dit vart kärran var, men vi for inte samma väg tebax eftersom det skulle bli så tungt för nicko och dra oss på kärran över berget och helst när det var lite mjuk mark. vi tog en annan väg som var längre och jag kan säga att den var MYCKET längre.
Det tog ungefär 3-4 timmar för oss att komma hem. först var det ganska kul, men sen blev man lite less plus att man hade ont i hela kroppen.
Ni kan ju bara tänka er hur skönt det var att komma hem och få lägga sig i sängen :)

Nåja nu är det lördag, imorgon söndag och sen är det skola som gäller. jag måste faktiskt säga att det kommer bli skönt å få komma dit. orkar inte jobba nå mer och så blir man så slö av att vara hemma hela dagarna.
Saknar vänner som man inte har träffat så mkt under sommarlovet <3



Niko som vi red på :) visst är han fin :)   

klara inte av det just nu

Jobbat till halv tre idag, ganska skönt å sluta tidigare idag :) 
Egentligen är det ju så att jag skulle sluta röka och spara till en bil, men jag vet inte alls hur det ska gå, jag håller på att få sykbryt hela tiden. Minsta lilla som nån gör som ja inte tycker om få jag damp för. Jag vet inte om jag klarar av en hel vecka utan humör.
Jag ska försöka hålla mig borta från det och le, men jag kan inte säga att jag tor på mig själv.



Kan väl bjuda på et litet leende.

saknar dig så sjukt mkt <3

ingen rast och ingen ro

Nu har man börja jobba igen. Vaknade vid halv 6 imorse, kom till jobbet halv sju. jobbade ca 8 timmar + lite raster och väntan på pappa så jag var hemma först krig fem fatta vad jag har ont i fötterna och är helt slö.
Var till pajala igår och träffade underbara Sandra och Catti :)

Jag äe så stolt över mig själv, jag har börjat äta nyttigt och röra på mig och idag är det sista dan jag röker...fatta vad jag är bra :)



passar inte riktigt till inlägget, men den påminner mig om hur jag kommer se ut i skolan om nån vecka :P
längtar faktiskt dit ;)

Go'morron

vaknade nu fast jag gick och la mig vid halv 4 inatt, ganka duktigt gjort ändå. I vanliga fall så skulle jag ha sovit ännu och stigit upp typ vid 3 :) Men nu är det slut med att sova på dagarna. om e och en halv vecka börjar ju skolan och då ska man ju upp kl 7 varje morgon. fast jag hiner ju vänja mig jag ska jobba resten av den hä veckan nu och sen sista veckan och stiga upp ännu tidigare, typ kl 5. viss låter det trevligt :)

Nu ska jag fara oh äta en riktigt god frukost. Ägg, bacon och keso mums vad gott :)

 

Så här sliten är man på morgonn :)


Sluta röka = EN BIL

Jag vet att jag är jätte dålig på attuppdatera, men det är för att jag inte har nåt å skriva om. Ja man kan väs säga det så som att jag har ett ganska så meningslöst liv....haha ne det är det verkligen inte :)
Har iaf en sån jobbig bilsjuka så det är inte sant, jag vill ha bil och körkort NUUUU. De värsta är ju inte det utan det är att jag ska vänta på det i ca ett och ett halvt år......urk komer inte att palla.
Eftersom jag har den här bilsjukan så måste jag ju börja spara en massa pengar så att jag kan köpa en bil senare när jag får körkort och för att jag ska kunna spara pengar så måste jag sluta röka....visste det känns lite jobbigt men på samma gång känns det som att de kommer att gå den här gången. Kanske för att jag har den där bilen i bakskallen och det är väl ett gått tecken. 
 




Nytt rum

Fatta vad HÄRLIGT nu har man nytt rum, eller det är ju samma rum men jag har bara bytt ut lite möbler. Det är så skönt å bara få ändra  om lite. Sen så älskar jag juh å möblera. Jag var inte med till IKEA igår när morsan, farsan och några ungar från familjen for (var barnvakt åt resten) men jag skickade med en beställning så jag fick mina grejor :D
började igår kväll direkt när dom kom hem. Skulle detr vara som vanligt så skulle jag hålla på tills jag var färdig,
men jg hade vaknat såtidigt så jag somnade innan jagens hade gjort hälften.
Fick iaf uppskruvat alla möbler, så jag fick sova i min nya säng :D
Mina fingrar är typ helt sönder efter allt skruvande och bärande.

Min nya säng :D


nytt skrivbord och bokhylla.

inte världens bästa biolder lite ihoptryckta men man se ju vad det föreställer :) 

RSS 2.0