Nu börjas det

Jaa....nu börjar det riktiga sommarlovet :) det är bara å stiga upp kl. 6.00 och fara till jobbet. Det kommer väl att se likadant ut i några veckor, fast det brukar vara så att man slipper jobba några dagar. Men men nu börjar klockan bli allt för mkt, bäst att gå till sängs så man orkar upp imon.

Nattinatt :)

Snart kommer husvagnen

Snart kommer morsan och farsan hem med husvagnen som dom har hämtat från södra sverige, så det kan hända att man sover i den inatt :) dom for på natten till måndag så jag och syrran har varit barnvakt igår och idag.
fatta vad härligt det kommer bli och sova i husvagnen resten av sommaren, förutom när småttingarna ska sova där. Fast då tror jag nog att jag sover inne i huset :) 

imon blir det mesttroligt och jobba och säkert resten av veckan.
 


visst är våran husvagn söt :)


äntligen funkar det!

Jag sa ju att jag inte är den som ger upp i första taget :)

Här är bilden på skona som jag skulle ha laddat upp för ett tag sen, visst e dom fina :)

Skolavslutning = SOMMARLOV

fatta vad den här datorn har damp, den vill aldrig ge med sig. Det tar typ hundra år att ladda upp en enda bild, men jag är inte den som ger upp i fösta taget så bilden på skorna kommer snart.

Ne nu ska jag skriva om det som har hänt idag, jag ni vet ju att det gar varit skolavslutning.....fatta vad skönt med sommarlov nu. Har varit i kyrkan typ hela dan, så man har har ju hört vestmans tal ett antal ggr så man kan ju den snart utantill. Kul å se alla som tog studenten, dom såg så glada ut det var ju inte precis nån som klagade över att få slippa skolan. Man önskade ju själv att man var en av dom, men man har ju tre långa år kvar. 
När jag kom hem så var jag svin trött så jag lade mig och vila, fast jag somnade ju såklart. Så jag sov ungefär till kl sex och började städa, så mitt sommarlov började med att storstäda vindan. inte klagar jag precis det är ju alltid skönt att ha rent rum. ungefär vid 11 tiden for jag på us sen drog vi alla till pajaja och gled bil och man får ju inte glömma, vi var på tornedalsteatern och fick gratis krov och godis, fats jag hade inte så stor aptit så det blev bara lite godis för min del.

go'natt  allesamman :)

funkade inte

skulle ju lägga upp en bild igår på skona som jag köpte i happis, men min dator har ju damp så det gick inte :/ ska göra ett nytt försök idag.

Kom till skolan först nu. Så skönt att morsan skulle till pajala vid 10 tiden så fick jag sova lite längre. har inte så mkt att göra här i skolan nu men det är så långtråkigt och bara sitta hemmma och inte göra nåt.


Ps. bara 2 dagar kvar fatta vad skööönt Ds.




vi höres :)

Pengar, happis

Fatta vad härligte det ska bli med sommarlov, ja så tänker alla. visst inte är det ju så att jag vill ha skola nå mer men för mig blir det inget långt sommarlov, ja ni vet jobba, jabba, jobba. nåja men jag har räknat ut att om jag jobba fyra veckor så tjänar jag ett antal tusenlappar. Ist för att tänka jobba. jobba. jobba så tänker jag pengar, pengar, pengar det funkar bätytre så :)

var i happis på stormöte ihelg hadde svin kul där. Det var inte nå folk från satta som var där typ bara jag och sandra men det kryllade av jeppianer, boden/lulebor och såklart happisbor då. Den här månaden blir det iaf muonio och tärendö tror jag och dit måste det ju komma fler folk :)

Hittade ett par svinit snygga skor på skopunkten det kommer bild lite senare på dom :)

Vi hörs ikv <3

 

3 juni

Änne en ny dag i skolan med lite lektione och mkt rast. Visst det år ju inte så att jag klagar över att jag har rast, men det känns bara så onödigt att hänga här när man kan vara hemma. 

Nu vet jag iaf att jag får G i matte, skööönt. Måste bara jobba lite på 6e kap eftersom jag inte fick G på provet men han sa att om jag är på dom tre sista lektionerna och pluggar så får jag G. Enkel match.

imon far man till happis och köper skor, eller det är ju kanske ilte därför man far dit men jag har faktiskt kris på skor.....tycke jag iaf :)

försökte få in en blid på vilka skor jag hade tänk köpan men det gick inte att ladda upp :/

pusspuss!


Happis på fredag!

Egentligen så hade jag och Sandra tänkt å fara till happis imon men det blev inte så. Ska jobba imon så det blir å fara på fredag ist :) Jag måste hinna gå på stan en sväng.........I NEED SHOOOOOES. Nog borde man ju hinna på lördag en sväng innan man far på mötet :) 
Det bästa av allt är ju att det inte är jag som ska betala resan, farsan gör det. Ni vet man är ju bortskämd, ne jag skojja det är jag absolut inte. Han sa bara att han betalar resan om jag läser boken "äntligen icke rökare" och det är ju en enkel match. Man får ju hoppas att man slutar smoka efter det då :)

Ne vet in vad jag ska göra nu.....gå ut och röka :)

see you later! 


RSS 2.0