Vaken

kom just hem från u-samlingen, är inte ett dugg trött. Léa skrev just å frågade om hon kunde komma över, tur det så slipper man ligge och glo i taket :) har inte hänt så mkt annat mer än att jag sov till typ 2 på dan igår heter det ju nu. nåja men nu ska ajg vara lite social med Léa :)

Go'natt på er :)

Älskar att köra bil

Det är så sjukt kul och köra bil att jag skulle vela vara och köra varje dag, me jag tror inte att farsan skulkle palla med det :) var iaf för första gången igår och körde runt på keros gården och fick ENDAST 3 kärringstop :) men det var så härligt när man började lära sig hur bilen var och känna dragningsläget :) vrf jag fick kärringstop var för att jag var så nervös och råkade släppa koplingen för fort. 
Det var så kul när jag skulle backa och parkera, ja nio kan ju tänka er hur bilen stod, inte rakt iaf :) men efter några försök så stod den rakt :)

ska ändå fråga pappa om han ids fara ikväll oxå.....hoppas ;D

hörs! :)  


Det finns inga ord...

Det känns som att det inte finns ord för hur lycklig jag är det går bara inte att beskriva känslan :)
Jag vet inte om dom här orden säger så mkt till er men till mig säger dom väldigt mkt :)


Överlycklig och sorgsen samtidigt

Måste ju bara skriva att idag har jag fått mitt körkortstillstånd så nu är det bara och börja köra :) kunde tyvärr inte göra det idag för att morsan och farsan var tvugna att fara till Gve med Svea, stackarn har blivit jätte sjuk. Jag tycker så synd om henne, så liten och vara så sjuk, hoppas att hon blir bättre snart.

Ska se om jag hittar nån bra film och se på, vill egentligen sova nu men jag är inte trött. blir väl trött efter filmen :)

Go´natt gullegrisar :)


Här kommer bilderna :)



Före - lite väl stökigt, men det har sett värre ut :)



Efter - en aning hemtrveligare :)

21/5

Fatta vad skönt snart är man färdig med matten. Gjorde andra delen i nationella nu på morgonen, gick inge bra. Hoppade över en massa uppgifter. Harry sa att om man inte får bra poäng på provet så måste man vara på varenda lektion ända fram till sommaren, det ska tydligen vara som en typ av kompletering på provet och då får man G. 
Nu har jag bara kvar att gör sista kap. i matte. Det är så skönt för jag slipper matte helt och hållet sen om jag vill för jag är inte helt säker på om jag ska gå matte B i 3an men det är ju om tre år det :)

Igår var jag iaf jätte duktig, jag städade mitt rum :D ska ladda upp bilder senare så ni får se lite för och efter bilder :D Nu är det iaf städat där lr inte helt......jag fattar inte vad jag har gjort inatt! Jag har två tavlor som står på en tavelhylla ovanför min säng och när jag vaknade så såg jag att dom hade ramlat ner på golvet. Ena tavlan är helt hel och fin men den andra är helt sönder, så nu har jag en massa glassplitter på golvet i rummet inte så kul. Jag fattar bara inte vad jag har gjort på natten och det känns ju som att jag borde ju ha fått dom rakt på mig men tydligen inte för jag har då inga märken :) 

Nu är det iaf helg, jippiiiiii, men jag behöver cigg...........

hörs! 
 


Snart får man hålla i ratten :)

Igår ringde jag till trafikstyrelsen och kollade upp vart mitt kökortstillstånd hade försvunnit. Enligt henne som jag snackade med så hade dom skickat det för länge sen, men vi har då inte fått nå såna papper. Nu ska domiaf skcka kopior på dom så om ungefär TRE dagar så får jag börja övningsköra. Fatta vad jag har längtat :D När jag säger (till killar) att jag ska börja övningsköra snart så säger dom alltid "meddela när du ska ut på vägen så att jag vet att jag ska hålla mig inomhus" fatta vad elaka. Som att inte jag skulle kunna köra bil....eller jag vet ju inte direkt, har ju aldrig testat men iaf så tror jag att jag kan.

Längtar tills jag får hålla iratten själv och styra, ist för att bara sitta bredvid och se på när nån kör :D :D

Hörs senare!     















Rubrik?

Det är så typiskt att man ska vara sjuk när det är såhär fint väder. jag har fått i bihålorna så det är lite jobbigt att sitta ute i solen, får bara skallebang då.....sugigt. hostan är ju inte heller någon höjdare precis. Inatt legade jag typ vaken för att jag knapt kunde andas jag var så täppt i näsan och så hostade jag upp skit mkt slem....usch.

Har iaf börjat gå på lektionerna nu, måste göra det så att jag får studiebidraget den vill man ju helst behålla :)
jag vill ju inte mista 1050 kr bara sådär, nej nej jag ska ju till göteborg i sommar med amanda sandra och nushti. Fatta vad jag längtar vi ska vara två dagar på liseberg och två dagar på stan och andra ställen. Jag trodde inte först att jag skulle ha råd att följa med dit efter att jag och sandra började räkna ihop hur mkt allt skulle kosta. i och för sig så var klockan typ 3 på natten då så det var ju inte så konstigt att summan blev upp till ca 5000. Nåja vi kollade upp sen hur mkt det egentligen skulle kosta då blev summan bara på ca 2000. Det bli och jobba hela sommaren :) 

vi hörs :) 


Första doppet

Igår var man till pentas med tjejena och badade. första doppet i år. Jag tänkte inte först hoppa i för jag är ju lite mesig när det gäller kallt vatten :) men efter att vi hade suttit ett tag och svettats som tokar (sandra ångade regält) så var det ju lika att man hoppade i. första doppet var inte så kallt men dom andra var lite isigare. Nu är jag iaf stolt öve mig själv :)
Men sen får man ju ta konsekvenserna efter att man har haft roligt......ni kan ju tänka er vad man har nu......ja ni vet det där som kallas förkylning.


Datorkunskap....

Har data nu, egentligen är det helt onödigt att jag är här för jag har ändå ingentin som jag kan göra här plus att jag inte ens ids börja med nåt när jag ändå kommer att få IG. Men K-E är ju så elak så han släpper inte iväg mig och äta fast jag är skit hungrig. Far jag härifrån så får jag frånvaro men jag får närvaro om jag sitter här och bloggar å är på fb.......helt sjukt.

nåja en halvtimmes pina ska man väl klara av...

seeya

SNART SOMMAR :D

Fatta vad härligt det är att stiga upp på morgonen eller rättare sagt på dan när det är soligt ute, visst det har ju varit soligt förut men jag menar sen när man går ut så är det ju varmt. Man märker verkligen att sommaren snart är här :) man kan ju säga redan nu att det är sommar men för mig är det inte sommar när det ännu finns snö på marken, men vänta bara snart är allt det där vita borta.

Igår var det ju oxå skit varmt på dan och vi (familjen) hade bestämt att vi skulle äta ute, skit god mat. det var nudlar, fläskfile tror jag det var och så champinjoner eller hur man nu stavar det ni vet iaf vad det är. det blandade man ihop och stekte det på morikan...såååå gott :) men vi han bara laga maten innan det började ösregna, såtypiskt. Men maten var lika god att äta inne :D

ska dra och käka hamburgare nu...gott gott :)

see you later <3

 

Efterlängtade pengar

Måste ju kanske skriva att jag fick farsan att för över pengar så att jag skulle få köpa cigg :) Han vill ju att jag ska sluta röka så han har beställt en bok till mig som heter "äntligen icke rökare" och då stod det att man skulle röka som vanligt när man läser den, så han var tvungen och föra över pengarna :) eller så var det så att han var rädd för mig...haha :D

Jag är lite skeptisk om den här boken ska hjälpa, jag är ju inte precis den som tror att böcker hjälper en från sånt, men man får väl se :D

Nåja det här rökandet ska väl någongång ta slut, det värsta var ju att det nånsin började.

Bye....nu ska jag ut och röka...HAHA :)


Grrrrrr....

Jag är så sur nu att jag tror att jag exploderar..... jag fattar inte att cigg och snus kan påverka en så här mkt. Jag hade tre cigg kvar igår och jag visste att jag inte hade nå mer pengar på kontot för att köpa nya och då tänkjte jag att det är ju lika och sluta när man ändå inte kan köpa nåt på två veckor. Men sen kom jag ju på att jag hade ett sparkonto och jag vet att jag har pengar där. Jag vet oxå att jag har jobbat för att få dom pengarna, så jag tycker att jag får bestämma om jag ska använda dom och vad jag ska använda dom till. Tyvärr så tycker inte farsan som mig så han vägrar att föra över nå pengar....jag tror att jag blir tooooookig.......GRRRRR.

Men en sak är säkert, jag har inte tjatat färdigt ännu, nejdu jag är inte den som ger upp i första taget.
hoppas att han ger med sig :)
 

Barnvakt....

har varit barnvakt hela dagen med syrran, är en aning less nu. Men när syrran godkänner att jag får dra ska jag vara ute med Amanda och Sandra :)

Annars så har det inte hänt så mkt mer än att jag var till pajala igår med Sandra, Kristina och Carro. Vi åt mjukglass....mums och härjade vi såklart på byn :) skulle inte förvåna mig om det var folk som trodde att jag var påverkad efter som jag skarattade typ åt allt. Men jag kan ju säga att jag var helt nykter igår, felet var bara det att jag hade sovit för lite så jag var rätt så övertrött plus att jag drack energidryck. 

Nä nu ska jag dra ut och röka :)

see ya <3 


Datorkunskap

Sitter på datorkunkap och gör egentligen ingenting, orkar verkligen inte. jag vet att jag har skit mkt kvar och göra men jag får väl pina mig nästa år med att göra klart kursen. som man brukar säga "som man bäddar får man ligga" och om man säger det så så ligger jag typ aldrig särskilt bekvämt. 

Mitt humör är ju inte precis det bästa just nu, så jag hoppas att det kommer nåt idag som uppmuntrar mig
jag lovar att jag ska skriva ett gladare inlägg senare :)  

RSS 2.0