Helg

NU ÄR DET HEEEELG!! Som att det egentligen skulle behöva skrivas med stora bokstäver, men jag gör det försäkerhets skull utifall att det skulle hända nåt oväntat. Tvivlar starkt på det, så tur brukar inte jag ha. Nåja jag ska inte vara så negativ nu.
Har varit svin trött hela dan idag, inte för att det är så konstig har inte precis sovit mycket inatt. kunde inte somna bara. Fick iaf nåt gjort på natten, klippte lugg :D blev faktiskt nöjd själv och ännu nöjdare blir man när folk säger att det blev snyggt :) Men det är ju det med mig jag blir alltid less på luggen direkt och så lägger jag över allt åt ena sidan, men den här gången har jag bestämt att jag ska ha den iaf en vecka. Jag vet det låter jätte lite men för mig är det ganska länge:)
Resultatet :)

Vill ha en egen lägenhet

Fatta vad jag är sugen på att flytta till egen lägenhet. tänka bara å få bo själv, bestämma hur det ska se ut. Ingen som kommer och tror att dom kan bestämma nåt :D visst det finns ju saker som är mindre roliga som att städa, tvätta kläder, laga mat och diska, men det är sånt som man bara måste göra. Jag menar sånt har man ju gjort hemma också.
Måste bara säga att när jag blir såhär hispig över att flytta så börjar jag ju planera skit mkt. En sak som jag gör är alltid gör är att jag börjar rita hur jag skulle vela att det ser ut och det har jag faktiskt gjort den här gången också :P
Typ såhär skulle jag kunna bo, litet och enkelt :)
Jag vet det är inte världens bästa bild. Den såg skit tråkig ut när den var svart/vit så jag satta dit lite olika färger :P
Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma vidare ;)
Hörs snart igen :)

Nervöööööös

Fatta vilken seg helg det har varit, har inte gjort speciellt mycket mer än att övningsköra och och nörda.
Har ju varit tvungen att träna lite på köra bil för jag ska ha första körlektionen N-B imorgon på morgonen och när jag säger på morgonen så menar jag kl. 08:40.... ja jag undrar just hur det ska gå. Hoppas bara att jag ska kunna konsentrera mig lite gran.
Ska jag vara ärlig så är jag skit nervös. Jag brukar typ aldrig annars vara nervös för nåt, men det måste nog bero på att jag inte vågar veta om jag är bra eller dålig eller så är det bara det att jag har väldigt mkt respekt för honom.
Gahhh... jag har skiit ont i magen.
Det är väl kanske bästa att gå å lägga sig så man hinner sova några timmar :)

Tvådje dagen

Nu är andra dagen på OK avklarad :) Förra veckan så trodde jag att dom här tre veckorna skulle bli skit sega, men där tog jag allt fel. Idag har det varit rätt så stressigt där eftersom dom har bytt datasystem.
Jag trivs jätte bra där och mkt beror ju på personalen där, dom är sjukt snälla :) Det var så kul å komma dit när man blev så välkommen :)
Men det är oxå skit kul när man får träffa folk hela tiden, man är ju lixom aldrig ensam där precis :P
Kom iaf hem till plättar, superduper gott var det, jag är 100% säker på att morsan gör dom godaste plättarna :D
Sitter nu och väntar på att Lea ska komma över och hålla mig vaken resten av kvällen :)
Pyss på er :P

Besatt?

Hade lite å göra så jag började kolla lite bland mina armband och märkte att det var en hel del :) Tror nästan att jag är lite besatt av dom, det är nog inte en dag som jag går utan att ha armband på mig :P
Det här är en del av dom som jag hittade :D
Det ska riktigt härligt att slippa skolan i 3 hela veckor. Ska ha APU på OKQ8, ganska chill å ha där. Skulle ju velat ha på ett ställe som passar till det vad jag ska utbilda mig till, men det finns ju typ inga ställen i Pajala och jag hade riktigt råd att fara nån annanstans. Plus att jag var lite sent ute med att fixa :P
Det är inte alltid så bra att vara sistamiuten människa.

lördag tror jag?

Usch så sliten jag är, har sovit typ 14 timmar i sträck. nu återstår det bara att se när man kommer att somna inatt :) Är verkligen inte på mitt bästa humör idag så det enda jag egentligen har gjort idag förutom att sova är nörda och lyssna på musik. eller jag har faktiskt gjort en bra gärning idag "städat tvättstugan" :)
Ska väl orka duscha och far ut en sväng ikv, men jag tror inte det blir en så lång kväll för mig. känner mig inte riktigt taggat för att vara social. Just nu känner jag väl mest bara för att sitta framför en film uppkrupen i min säng bland mina kuddar som jag önskar skulle vara dubbelt så många.
Just nu är jag iaf skit sugen på en kaffe och sen går jag ut på en rök och förvärrar min förkylning som jag fick imorse.
Sliten?

God jul och gott nytt år i efterskott

Har inte riktigt haft tid att skriva nu under jul och nyår, eller jag har inte hunnit tänka på uppdatera precis, men man får väl säga God jul och gott nytt år i efterskott :)
Nåja jag har haft fullt upp med att umgås med människor och äta mat. Jag är iaf spyless på all jul mat och allt gott som man äter under jul och nyår. nu är det väl så gott som slut på det.
Jag och morsan har bestämt oss för att hålla godislöfte, så den som äter först blir 100kr fattigare. Förhoppningsvis så blir det ju nite jag , men jag är typ sugen på godis hela tiden BARA för att jag inte får äta :)
Sticker till Luleå imon med syrran, ska handla lite kläder för julklappspengarna. ska stanna där till söndag och umgås med min kusin, lite kul det ska bli :)
Sitter nu i keros och väntar på att morsan ska komma och hämta mig :) ganska skönt å sluta redan nu.
Fatta vad jag är less på alla dessa pälsar. Man börjar ju undra om det nånsin kommer att ta slut på dom, jag tror inte det...tyvärr.
Det kan vara att jag inte tål dom eller så är det nå kemikalier jag inte tål som är i pälsarna, för igår när jag kom hem så började det klia på halsen och kinden och så var de en massa små prickar överallt. idag har det spridit si så det kliar lite överallt. Det behöver ju inte vara så hemskt som det låter,  det är väl säkert bara det att jag inbillar mig för att jag inte pallar å jobba med pälsar :) men det kliar väldigt hemskt...
Dom här ska jag utrota :D

RSS 2.0