blandat humör

Jag behövde inte vänta till jul på dom där kläderna, fick dom idag ojoj vad jag blev glad :D så även fast jag var lite grinig på morgonen så fick jag smila idag :) och det bästa är att allt passade. det brukar ofta vara så att det är nåt som är för litet, förstort eller så ser det helt konstigt ut när man lägger på sig det, men inte den här gången.

for och jobbade vid fem, men det varade inte länge. Såret som jag har i tummen sprack upp när jag råkade slå det i en kant.....så nu gör det väldigt ont,  men men vad kan man göra?.... inte mkt.

tankarna på morgondagen får mig att vilja bli sjuk, riktigt sjuk. att åka skidor 12km får inte mig att le precis, nej snarare får det mig att gråta. Och en hel dag med K-E får mig att bli arg och irriterad bara jag tänker på det, men ska jag ha G i idrott så får jag bara knipa igen och föjla med.....suck.


dom där onsdagarna

Samma visa varje onstag, en lektion på morgonen och sen inget mer......nåja jag brukar sitta och plugga en del när jag inte är på bibblan eller i fiket.

Börjar bli irriterad när dom där kläderna aldrig kommer, dom skrev att kläderna skulle komma v.12 och nu är det v. 13. Nåja jag får väl vara nöjd om jag får dom till jul iaf....suck.

imon blir det att åka skidor 12 km......jag tror jag dööööör.


Less

jag är så less på skolan så jag skulle kunna spy, jag vet inte om det bara är idag som det känns så men nu vill jag bara ha påsklov, bara var borta från den ett tag så att jag kan samla nya krafter.

ett gott skratt förlänger livet

var skit trött imorse när jag vaknade, inte så kånstigt när man somnar så sent på kvällen, men jag ångrar inte det precis. hade skit kul med Léa och sandra, jag tror inte att jag har skrattat så mkt på länge....ojojoj vad jag hade ont i magen :)
Gammla minnen kan då få en å skratta :)

snart far man på lektion, en lektion som man absolut inte skrattar på....nämligen DATA :/

 


Bibblan

Sittet i bibblan som vanligt när man inte har nå lektion. blir så irriterad när man inte kan ha nå sovmorgon fast man börjar först 10:10 endast för att man bor så långt från skolan så man måste passa den där eländes bussen. 
Och så blir det matteprov idag, har inte pluggat så mycket men jag får väl försöka så gott jag kan :)

Hoppas att kläderna kommer idag :) H&M brukar vara lite segt :) 


mot jobbet :)

jobb, väldigt irriterande för Sandra kommer till V ikv....suck, men men jag får tänka på att det blir högre siffror på lönelappen :)

RSS 2.0